Манчестър Сити, ще възобнови мачовете си в ШЛ тази вечер с Динамо Загреб на Етихад. Отбора на Гуардиола спечели първият мач от откриването на групата с 3-0 срещу Шахтьор и даде заявка, че тази година ще се опита най-накрая да вземе трофея.

Тази година битката в Английската висша лига също, че бъде ожесточена и Гуардиола, ще трябва да балансира състава си и да играе и на двата фронта.

Сити ще направи 4 промени от победата с 3-1 над Евертън за днешната среща.

Стартов състав: Едерсън, Менди, Отаменди, Фернандиньо, Кансело, Родриго, Гюндоган, Д. Силва, Б. Силва, Марез, Агуеро
Резерви: Браво, Уокър, Анхелиньо, Стърлинг, Хесус, Фодън, Гарсия

Comment List

  • Честито! Трудно се играе с такива отбори, но все пак сме начело в групата с пълен актив!

  • CHINO_BG

    Ей, тез баси бетона дет бяха забъркали. Сетих се за един мач с Норич на Керъл роуд завършил 0:0, нищо, че на Етихад ги ги отнесохме със 7:0. Като нищо и тук можеше да е тоз резултат, но Стърлинг отново не разочарова, за разлика от Гюндоган. Нещо напоследък не в кондиция, но пък Марез направи страхотен мач отново. Най-накрая да видя и Кансело и останах с повече от добри впечатления. Радвам се, че Фодън се разписа, но нямаше време да покаже повече. Надявам се все повече да влиза в игра, разбира се не твърд титуляр, но така, че следващия сезон достойно да замени Давид Силва. Очаквам, да не бъде не избързва да се цупи за игрово време, че мисля имаше нещо подобно. От следващия сезон ще е твърд титуляр. Същото можеше и да постигне Брахим Диаз, ама… жив и здрав да е.

Вашият коментар