За да купите билети за гостувания, както и за домакински мачове е нужно да сте член на фен клуба. При желание за определена среща е препоръчително да се свържете със Станислав Рангелов, за да може да се реагира на време.

За тези, които не са членове могат да си купят билети от официалния сайт на Сити при наличност.

За повече информация: тел. 0893 553483


КАК СЕ ХОДИ НА МАЧ

При посещения на домакинските срещи на Манчестър Сити, всички лица са длъжни да се въздържат от всякакви противообществени прояви и такива, които могат да навредят на доброто име на фен клуба и Манчестър Сити, както и действия, които могат да застрашат собствената им безопасност или безопасността на други лица.

По време на пътувания всички лица са длъжни да спазват Закона за контрол на алкохола от 1985 г. “Законът” не е правило на Манчестър Сити, а закон на страната (Великобритания).

Законът гласи: “Престъпление е, ако съзнателно се позволи пренасяне или употреба на алкохолни напитки във влак или друго превозно средство, използвано за превоз на фенове до и от определено спортно събитие”.

Полицията има право да арестува всеки човек, който обосновано е заподозрян в извършването / или извършва това “престъпление”. Това обхваща и лицето, което наема превозното средство, управлява или за когото е наето. Важно е да се отбележи, че законът се прилага за ВСЯКО превозно средство, което е адаптирано за превоз на повече от 8 или превозва 2-ма или повече пътници.